Blog
Ai un business? La ce sa fii atent cand inchiriezi o hala industriala?

Ai un business? La ce sa fii atent cand inchiriezi o hala industriala?

In prezent, tot mai multe business-uri iau nastere, iar multe dintre ele sunt destinate vanzarii de produse catre persoanele fizice si juridice. Astfel, a aparut si nevoia de a construi sau inchiria hale industriale, care sa asigure un flux mare de produse, dar si un plus de siguranta impotriva efractiei.

Evident, multi dintre antreprenori prefera sa inchirieze o hala industriala, mai ales datorita pretului chiriei lunare mici, dar si altor criterii, legate, in special, de suprafata disponibila, amplasare si structura pe care a fost creata.

Dincolo de asta, un flux continuu de marfuri si clienti ofera posibilitatea ca business-ul sa se dezvolte mult mai rapid. La acestea se adauga si faptul ca majoritatea halelor industriale, de productie sau depozitare, sunt dotate cu usi sectionale industriale, lucru care face ca incarcarea marfurilor sa fie mult mai facila.

Inchirierea unei hale industriale este nu doar o solutie avantajoasa din punct de vedere financiar, cat si rapida pentru a pune pe picioare un business. Totusi, sunt cateva criterii de care ar trebui sa tii cont atunci cand optezi pentru inchirierea unui astfel de spatiu:

Amplasamentul, accesul, suprafata

Sunt primele trei criterii de care ar fi bine sa tii cont, la care se adauga inaltimea halei, structura de rezistenta a acesteia, care au un mare cuvant de spus in productivitatea angajatilor si, implicit, in profitul business-ului.

Zona in care este amplasata o hala depinde si de tipul de activitate ce va si desfasurata, precum si de numarul de angajati. Este foarte important ca echipa de muncitori sa aiba un acces facil si sa existe un numar suficient de locuri de parcare pentru angajati.

Intrarea in incinta

Aici se va tine cont si de infrastructura drumurilor nationale de acces. Trebuie luate in calcul distanta dintre depozitul companiei si hala de productie sau depozitare – cu cat distanta este mai mica, cu atat clientii vor vrea sa paseasca pragul business-ului mai des.

Din punct de vedere al constructiei este foarte important ca aceasta sa fie solida, pardoseala sa fie rezistenta, iar acoperisul trebuie sa fie executat cu grija. In plus, este de dorit sa existe izolare exterioara.

Preturi accesibile

Pretul este, de regula, avantajos, iar la plata anuala se fac si diverse discount-uri. Evident, acesta poate diferi in functie de amplasament si criteriile mentionate anterior. La pretul chiriei lunare se adauga si o garantie bancara.

Protectia marfurilor

Cele mai multe hale industriale sunt localizate in parcuri, prevazute cu paza, in care intri abia dupa ce iti oferi datele personale. In plus, cele mai multe hale industriale sunt prevazute cu modele moderne de usi sectionale industriale, care au si sisteme antiefractie de ultima ora. Astfel, nu doar ca iti vei proteja produsele de hoti, dar vei tine si mai bine sub control stocurile si pierderile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Call Now Button