Rulouri industriale

Rulourile Hormann sunt deosebit de economice, prin constructia lor genial de simpla, cu putine componente.

Rulourile ocupa putin loc deasupra deschiderii usii, fiindca elementele articulate se infasoara compact. Acest lucru este important si avantajos la hale cu pod rulant, la traficul cu stivuitoare cu inaltime mare, la platforme ridicatoare sau atunci cand, constructiv, exista instalatii ce obtureaza trecerea.

Rulourile “basic” si “classic” sunt echipate in general cu mecanisme de actionare si tablouri de comanda. Rulourile “classic” pot fi echipate si cu actionare cu impuls, cu sistemul Hormann ZAK si cu multe alte elemente functionalitatea unui rulou.

Grilajele Hormann tip rulou se fabrica dupa aceleasi cerinte de calitate ca si rulourile industriale. Materialul, prelucrarea si echiparea sunt garantii ale unei inalte functionalitati si sigurante. De aceea, la grilajele tip rulou, mecanismele de actionare montate axial si sistemele ZAK sunt echipamente standard. Grilajele tip rulou se folosesc acolo unde sunt cerute ventilatia continua, vizibilitatea nelimitata si un sistem antiefractie. De exemplu in garaje subterane, parcaje, pasaje comerciale si depozite aerisite.

Grilajele Hormann tip rulou au in dotarea standard o siguranta antiefractie. In plus, sunt realizate in asa fel, incat, la rularea automata si la inchidere, sa fie impiedicate deteriorarea ruloului si ranirile. Pentru siguranta la cel mai inalt grad, se recomanda o bariera luminoasa de trecere.

Pentru mai multe detalii puteti consulta brosura in format pdf: comerciala si tehnica.

Call Now Button