Calitatea Hormann pentru usi antifoc

Usile Hormann se recomanda ca o excelenta inchidere antifoc in industrie, comert, pentru micile ateliere, cat si pentru garajele subterane. Se pozitioneaza ca orice alta usa sectionala clasica sub plafon, urmarind linia peretelui sau a acoperisului. Datorita necesitatii unui buiandrug mic si multitudinii tipurilor de fixare disponibile, usa sectionala antifoc se adapteaza ideal oricarei constructii de hala. Acest lucru este deosebit de important daca la schimbarea utilitatii unui spatiu se cere o inchidere cu protectie la foc.

Executia usilor rezistente la foc, cu deschidere spre dreapta sau stanga sau cu doua canate, cu deschidere spre ambele parti, au sinele de rulare captusite si contragreutatile de inchidere acoperite. Usile culisante antifoc Hormann se monteaza deosebit de repede, ceea ce va economiseste timpul. Alt avantaj al usilor antifoc culisante: tablele panoului sunt perfect monolitizate cu miezul si formeaza prin aceasta un tot unitar solid.

Blatul usii

Cu pereti dubli, grosi de 72 mm, constand din panouri individuale instalate vertical, usile pot fi asamblate direct la locul de montaj. Izolatia se face prin intermediul placilor izolante. Usa se livreaza fara incuietoare.

Conform prescriptiilor, usile culisante antifoc se preteaza numai pentru montarea pe perete, la interior. Usile culisante antifoc sunt testate in general pentru o actionare pe zi.

Usile Hormann sunt etanseizate la fum pentru trasee de evacuare mai sigure. Nu se realizeaza in cazul inglobarii de usi pentru acces pietonal.

Call Now Button