Usi de interior

– Cu usile interioare Hormann puteti planifica in siguranta in domeniul constructiilor

Hormann va ofera pentru constructie si renovare usi din otel, otel / lemn si aluminiu pentru toate domeniile de constructie dintr-o singura sursa. Acest program convinge prin calitatea sa deosebita, gama de culori si diversele variante de decorare.

– Diversitatea este punctul nostru forte

Usile interioare Hormann indeplinesc toate cerintele existente in domeniul constructiilor: design excelent, stabilitate sporita, izolare termica, izolare fonica, protectie impotriva fumului, sistem anti-efractie deoarece firma Hormann are un program divers cu un raport atractiv intre pret si performanta.

– Usa interioara din otel

Datorita multiplelor avantaje pe care le prezinta, aceste usi se utilizeaza de decenii in birouri, spatii administrative dar si in pivnite si mansarde. Acestea sunt solide, nedeformabile sunt rezistente la uzura. Suprafata este rezistenta la lumina si caldura, nu se pateaza si se poate curata prin spalare simpla.

– Usi de interior tip OIT din otel/lemn

Usile tip OIT sunt fabricate pentru utilizarea zilnica in conditii grele in domeniul industrial, comercial si mestesugaresc, pentru cladiri administrative, scoli si cazarmi.

– Usi de interior tip AZ-40 din aluminiu

Aceste usi din aluminiu elegante, aparent usoare, dar stabile se recomanda pentru amenajarile interioare, de exemplu in birouri si spatii administrative.

Call Now Button