Blog
Afacerea ta merita cele mai bune usi industriale

Afacerea ta merita cele mai bune usi industriale

Detii un spatiu comercial sau un spatiu industrial, indiferent de tipul acestuia? Atunci suntem siguri ca esti in permanenta cautare a celor mai bune solutii pentru a-ti proteja bunurile si pentru a facilita traznitarea spatiului si intrarea si iesirea din incinta acestuia. De aceea, la usigarajhormann.ro vei gasi cele mai bune usi sectionale industriale, iar in continuare iti vom explica de ce sa achizitionezi astfel de usi. 

Este important sa alegi pentru spatiul tau industrial usi de calitate, care sa nu se uzeze foarte repede si care sa prezinte siguranta in utilizare. Pe site-ul usigarajhormann.ro vei gasi usi sectionale industriale pentru numeroase tipuri de utilizari, in functie de destinatia spatiului tau (industrial sau comercial). 

Usile sectionale industriale sunt utilizate atat pentru a facilita intrarea si iesirea din incinta, cat si pentru a asigura ca toti cei care le folosesc sunt in siguranta. In plus, poti alege design-ul ce se potriveste cel mai bine spatiului in care iti desfasori activitatea. 

De ce sa alegi usi sectionale industriale? 

Usile sectionale industriale se pot deschide vertical, sau, pot lua chiar forma inclinata a acoperisului, daca acest lucru este solicitat in mod expres, pentru a crea mai mult spatiu in fata si in spatele usii. Astfel, se poate intra in spatiul industrial cu orice tip de utilaj si usile nu vor mai reprezenta un impediment. De asemenea, acest tip de usi este caracterizat printr-un design robust, care va rezista foarte bine in timp si care ofera un plus de siguranta intregului spatiu. 

De obicei, usile sectionale industriale sunt realizate din otel gros de gabarit sau in unele cazuri din aluminiu foarte rezistent. Astfel, sunt foarte rezistente si greu de distrus, ceea ce le face perfecte pentru protectia spatiului industrial. Sunt ideale si pentru spatiile industriale sau comerciale amplasate in zone cu umiditate ridicata, deoarece sunt rezistente la rugina. 

Usile sectionale industriale sunt atat de rezistente deoarece asa cum le spune si numele, sunt construite din mai multe sectiuni de panouri, imbinate prin metode speciale. In functie de profilul cerut si preferintele tale, usile sectionale industriale pot fi vitrate cu geamuri. 

Deoarece aceste usi creaza spatiu atat in spate, cat si in fata, pot fi utilizate si la depozite, acolo unde este nevoie ca vehiculele de aprovizionare sa ajunga foarte aproape de zona de incarcare/descarcare. 

Usile sectionale se pliaza si se aseaza sub tavan, iar in functie de caracteristicile fiecarui spatiu, se pot face mici ,,artificii” pentru ca usile sa se deschida perfect. Daca exista suficient spatiu, usile se pot indoi direct pe perete. 

La usigarajhormann.ro, vei gasi o gama larga de modele de usi sectionale industriale si le vei putea personaliza dupa bunul plac. O usa industriala trebuie proiectata pentru a se potrivi perfect spatiului tau si pentru a fi usor de utilizat. Nu ezita sa ne contactezi cat mai curand pentru a stabili ce fel de usa s-ar potrivi cel mai bine spatiilor tale. Iti vom oferi cele mai bune sfaturi. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Call Now Button