Blog
Iti doresti usi de garaj discrete si eficiente? Alege usi sectionale de la Hormann

Iti doresti usi de garaj discrete si eficiente? Alege usi sectionale de la Hormann

Garajul tau are nevoie de o renovare sau tocmai te-ai mutat la casa si vrei usi de garaj discrete si calitative? Ai ajuns la locul potrivit! Alege usi de garaj sectionale de la Hormann. Acestea sunt potrivite pentru orice garaj si au numeroase avantaje, dupa cum vei putea observa in continuare. 

De ce sa alegi Hormann? Acesta este un producator cu traditie si iti garantam ca nu vei regreta alegerea. Usile de garaj de la Hormann se produc de mai bine de 50 ani, astfel ca vei beneficia de calitate si de traditie si te vei mandri cu usi calitative si foarte frumoase, care au numeroase avantaje, pe care ti le prezentam in continuare. 

Spatiul de trecere va fi mai mare 

Avand in vedere mecanismul de functionare al usilor de garaj sectionale, acestea maresc spatiul de trecere. Usa este ridicata pe tavan multumita unui mecanism inteligent. Astfel, garajul poate fi folosit pentru depozitarea unor obiecte voluminoase, care altfel nu pot fi pastrate pana cand vor fi folosite. De asemenea, parcarea este mult mai simpla cu ajutorul unor astfel de usi garaj sectionale

Functioneaza pe baza unui sistem de arcuri duble 

Usile de garaj sectionale de la Hormann functioneaza utilizand un sistem de arcuri duble. Acest sistem ruleaza lin si silentios si ofera precizia de care ai nevoie. Sistemul de arcuri duble este asigurat impotriva prabusirii si agatarii. Astfel, nu va trebui sa te mai gandesti la riscuri de accidentare. 

Poti alege intre 6 tipuri de suprafete 

Aspectul usilor de garaj este si el foarte important. Stim ca iti doresti atat calitate, cat si un design deosebit, care sa se potriveasca perfect cu gardul si cu locuinta ta. De aceea, la Hormann poti opta intre cateva tipuri de suprafete ale usilor, toate elegante si moderne, dupa cum urmeaza: 

  • Woodgrain și Silkgrain (în alb trafic 9016 și 15 culori, după preferințe)
  • Slategrain 2 culori
  • Sandgrain în 4 culori
  • Planar în 6 culori
  • Decograin în 6 decoruri
  • Duragrain în 24 de decoruri. 

Astfel, indiferent de modelul pe care il vei alege, vei stii sigur ca este un model cu aspect deosebit, atemporal, de care nu te vei plictisi. In plus, este bine de mentionat ca datorita materialelor speciale, usile de garaj nu se vor deteriora atat de usor. 

Fiabilitate 

O alta caracteristica importanta a usilor de garaj sectionale este fiabilitatea. Astfel, acestea sunt rezistente si poti conta oricand pe producator pentru a rezolva orice problema aparuta. Totusi, nu trebuie sa iti faci prea multe griji, usile de la Hormann fiind recunoscute pentru ca se strica foarte rar. 

 

Asadar, daca ai nevoie de usi de garaj excelente, alege usi sectionale de la Hormann. In magazinul nostru online, usigarajhormann.ro, te asteapta promotia anului 2022, astfel ca vei putea achizitiona produse la un pret excelent. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Call Now Button